Sammaleen poisto katolta

Kiinteistöpalvelu Kokko Oy hoitaa levät, jäkälät ja sammaleet pois katolta ilman painepesua. Kun katolla alkaa olemaan ikää 10 vuoden verran niin kunnollinen puhdistus ja suojakäsittely ovat ajankohtaisia. Katolla oleva kasvusto näyttää rumalta, mutta sen lisäksi se pitää katon jatkuvasti kosteana, mikä heikentää kattoa ja lyhentää sen ikää huomattavasti. Lisäksi sammaleen juuret vaurioittavat katon pintaa.

Kovalla paineella suoritettu pesu ei kuitenkaan ole suositeltava vaihtoehto, se vahingoittaa katon pintaa ja uuden sammaleen on helppo tarttua vaurioituneeseen pintaan.
Kovin pienellä paineella tehty vesipesu taas ei pysty irroittamaan kasvustoa katosta.
 

Biohajoava, ei vaurioita katon pintaa
Meillä on tarjota ympäristöystävällinen ja fiksu tapa sammaleen poistoon: BioComb tuho- ja suoja-aine. BioComb poistaa kasvustot ilman järeää painepesua ja sen lisäksi käsitellyt pinnat saavat usean vuoden suojan uusia kasvustoja vastaan. Jopa 4-5 vuotta eteenpäin sade ja tuuli pitävät BioCombilla käsitellyn katon siistinä.

BioCombilla tehty sammaleen poisto ja suojakäsittely onnistuu kaikille yleisimmille katemateriaaleille. Tiilikatto, peltikatto, huopakatto sekä mineriittikatto voidaan puhdistaa ja suojata BioComb tuho- ja suoja-aineen avulla.
 

Pyydä koulutettu BioComb-mestari ilmaiselle arviokäynnille
Jos katollesi on kertynyt kasvustoa niin älä viivyttele asian kanssa enempää - mitä aikaisemmin sammal poistetaan niin sitä helpommin se irtoaa. Kiinteistöpalvelu Kokko Oy:n Juhani Kokko on koulutettu BioComb-mestari.
Pyydä Juhani ilmaiselle arviokäynnille niin saat tarkan hinnan kattosi puhdistamisesta ja suojaamisesta tavalla, joka on ystävällinen niin ympäristölle kuin kattosi pinnalle.

Palvelemme seuraavilla alueilla: Salo, Salon seutukunnat, Paimio, Somero, Varsinais-Suomi.

 

 

Puhelin: 0400 954 836
Sähköposti:
juhani.kokko@gmail.com
Y-tunnus: 2874758-7

Ota yhteyttä:

Kiinteistöpalvelu Kokko Oy
Juhani Kokko
Rouskutie 3 A
24280 Salo

Copyright 2015-2023
© Kiinteistöpalvelu Kokko Oy
>> Tietosuojaseloste